Kerkojme operator per gjuhen Gjermane dhe Spanjolle. Tirana

Offerta - Offerte di lavoro Data: 18/04/2021 18:44 Post Id: 255558


extra info
Payment 500 Euro
Pozicioni OPERATOR me/pa eksperience
Arsimi Gjimnaz
Mosha 18-28 Vjece
Citta - Zona Tirana - Tjeter zone
Indirizzo Tirana, Albania
Letture 50505

Kerkojme operator Gjermanisht dhe Spanjisht pa eksperience pune, mjafton te dini gjuhen ne nivel komunikimi mesatar.

Ofrojme:

- Page baze dhe BONUSE shume te larta ne baze te performances
- Ambient pune ideal dhe komod
- Kontrate pune ne perputhje me ligjin Shqipetar
- Orar pune VETEM Full-Time 10:00 deri ne 19:00 (me pushime te ndermjetme)
- Fundjave te lire
-Udhetime turistike me stafin
-Rritje profesionale

Afati i fundit i aplikimit: 25/04/2021 13:43