Agjensia Real Deal ul cmimet

blog-post image

Këto janë kohe te veshtira dhe cdo Lek i kursyer eshte nje Lek i fituar. Real Deal ka vendosur t'i vije ne ndihme klienteve duke ulur me 50% tarifat e veta deri ne 31 Korrik 2020, me qellim qe te lehtesoje sadopak shitje-blerjen e prones. Nga 3% pe ...

25/04/2020 19:29 - NjoftimeFalas.com 0