Sherbimet ne NjoftimeFalas.com

NjoftimeFalas eshte portali lider ne ofrimin e nje sherbimi cilesor, modern dhe te shpejte. Zyrtarisht portali eshte lancuar ne Qershor 2017. Qe nga ai moment jane te shumta bizneset te cilat i jane bashkuar iniciatives tone dhe kooperojne ne menyre te sukseshme me ne. Gjithmone qellimi yne eshte qe te ofroje sherbimin ne internet per blerjen e lehte, te shpejte dhe te sigurt. Me NjoftimeFalas, perdoruesit apo bizneset jane ne gjendje per te bere biznes te mire, dhe nje marreveshje midis shitesit dhe bleresit eshte shpesh sinonim i deshires tone te permbushur. Jemi krenar qe fal bashkepunimit me individ dhe biznese kemi arritur objektivat e deshiruara, kjo fal dhe nje ekipi te palodhur i perbere nga njerez te cilet punojne me pasion per njerezit.
Publiko Njoftim Lexoni Rregulloren Kontaktoni
Shenim: Perpara se te beni pagesa per njoftime premium, jeni te lutur te kontaktoni stafin nese ka pozicione te disponueshme.
Premium/ditore - 2€ vendet e para, 1€ vendet me poshte
Pozicion Premium, qendron i gozhduar ne faqen e pare dhe faqet e tjera te brendshme te listes
Dergim emaili ne 1500 persona te interesuar
Shperndarje ne Facebook
Shperndarje ne Linkedin
Paguaj online(minimale 10 dite)
Zgjidh shumen
Paketa 2 - Cmimi 10 Euro/dita
Pozicion Premium ne faqen kryesore te web faqes(homepage)
Pozicion Premium, qendron i gozhduar ne faqen e pare dhe faqet e tjera te brendshme te listes
Dergim trafiku ne website tuaj
Shperndarje ne Facebook dhe Linkedin
Paguaj online(minimale 10 dite)
Zgjidh shumen
Paketa 3 - Cmimi 100 Euro
E-mail Marketing te targetizuar ne >10.000 email
500 SMS ose Njoftim premium (7 dite)
Dergim trafiku ne website tuaj(7 dite)
Shperndarje ne facebook dhe linkedin
Paguaj online
Zgjidh shumen
Paketa 4 - Kredit per Ri-frerskimin e njoftimeve
Ri-freskimi i nje njoftimi kushton 0,3 Euro, i cili del automatikisht ne faqen e pare te listes.
1 njoftim mund te ri-freskohet 1 here ne dite
Ri-freskimi i njoftimit behet ne kohe reale, pa kaluar ne pritje
Krediti juaj mund te perdorent edhe per sherbime te tjera(psh: Njoftime Premium)
Pagesa online me zero komision

SHERBIMET KRYESORE TE OFRUARA NGA NE DHE PARTNER

Njoftimet Premium

Jepini me shume shikim reklames tuaj. Zgjidhja me e pershtatshme dhe efektive per te shitur edhe me shpejte. Poziciononi njoftimin tuaj automatikisht ne faqen e pare dhe ne krye te listes duke filluar nga nje buxhet prej 10 €. Opsionet e pagesave te garantuara nga sistemi PayPal.

E-Mail Marketing

Promocion masiv tek njerezit e duhur !Kjo funksionon !Brenda pak minutash ne mund t’ju lidhim me mijera konsumatore potenciale.

Partneritet me agjensi dhe agjent imobiliar

Ne bashkepunojme me agjensi prestigjoze ne fushen imobiliare, me vendodhje ne Tirane dhe me agjente ne te gjithe Shqiperine. Nje pjese e tyre, sipas marrdhenieve qe kemi stabilizuar, ofrojne sherbim falas vetem per vizitoret e faqes tone.

Sherbime, konsulence dhe perfaqesime ligjore

Ne kemi marrdhenie me agjensi prestigjoze ne fushen juridike qe ofrojne konsulence falas vetem per vizitoret e faqes tone.
Primis, zoteron aftesite dhe eksperiencen e duhur per ti garantuar klientit konsulence dhe perfaqesim ligjor profesional perpara organeve te administrates publike, gjykatave dhe tribunaleve te arbitrazhit. Primis ka bere te tijin pervojen shumevjecare te profesionisteve, te cilet ne karrieren e tyre e kane te ezauruar gjithe spektrin e ceshtjeve mbi pasurite e paluajtshme si:
- Vleresim i Pasurive te Paluajtshme;
- Keshillim mbi Fushat e Investimit;
- Keshillim mbi Transaksionet;
- Ndjekja e procedurave prane Agjencise se Trajtimit te Pronave;
- Regjistrimi dhe pergatitja e dokumentacionit prane ZVRPP.
Lexoni me gjeresisht ose kontaktoni

Konsultim per biznese dhe individ

Strategji e personalizuar ne krijimin dhe optimizimin e bizneseve per te fituar online. Konkurrentet tuaj me shume mundesi jane duke u reklamuar online. Per shkak te ketyre arsyeve te mesiperme por edhe te tjerave qe mund te jene te vlefshme per industri specifike biznesi, reklamimi dhe publiciteti online eshte nje metode marketingu qe duhet marre seriozisht nga bizneset pavaresisht madhesise se tyre

Ndertimi i faqeve web dhe mirmbajtja

Siguria ne internet, dizajne moderne qe i rezistojne kohes, blerje online dhe fleksibiliteti ne menaxhim jane vetite kryesore te faqeve te internetit qe ne ndertojme. Ne perpiqemi ti japim vlere imazhit tuaj online duke plotesuar standartet me te larta te ndertimit te faqeve. Te gjitha faqet qe ne ofrojme jane te ndertuara me sistem modular, c’ka do te thote qe ne te ardhmen per cdo modul, gjuhe shtese qe deshironi te shtoni, faqja aktuale nuk demtohet..

Pagesa te sigurta online

NjoftimeFalas eshte sherbim vetem online. Ne jemi munduar te kursejme kohe dhe para duke eleminuar kostot e spostimeve tuaja. Tashme ju mund te mbaroni pune shume me lehte duke kryer direkt pagesen online. Stafi yne sapo merr njoftim per pagesen tuaj procedon menjehere per pergatitjen dhe ofrimin e sherbimit online.

Kontaktoni me ne

Kontaktoni ne adresen tone njoftimefalas@gmail.com