NjoftimeFalas

NjoftimeFalas.com eshte portali i njoftimeve lider ne ofrimin e nje sherbimi cilesor, modern dhe te shpejte. Zyrtarisht portali eshte lancuar ne Qershor 2017. Qe nga ai moment jane te shumta bizneset te cilat i jane bashkuar iniciatives tone dhe kooperojne ne menyre te sukseshme me ne.

Reklama - Rregullorja e Njoftimeve - Rreth nesh - Kontakt: njoftimefalas@gmail.com

Fokusi Yne

* Kujdesi ndaj nevojave te konsumatoreve, klienteve dhe partnereve

* Hulumtime ne treg, degjimi, vezhgimi dhe mesimi i vazhduar

* Krijimi i nje vizioni global

* Perqendrimi ne treg, cdo dite

* Kurioz te pangopur

Misioni yne: Realizimi i nje platforme inovative dhe efikase per shit-blerje online.

Vizioni yne: Qasja e kultures tregetare tradicionale ne ate inovative moderne.

Lexime njoftimesh ditore

Dje - Leximet sipas oreve

Rrjetet Tona Sociale

Dje - Njoftimet me te lexuara

Order Category Id Post Nr. Lexime
1 Makina ne shitje 246777 642
2 Shtepi me Qera 26565 587
3 Shtepi me Qera 255335 551
4 Shtepi me Qera 233005 546
5 Shtepi me Qera 249489 473
6 Makina ne shitje 248799 450
7 Shtepi me Qera 252694 436
8 Makina ne shitje 251453 419
9 Shtepi me Qera 254364 418
10 Shtepi me Qera 252570 410
11 Oferta Vende Pune 216225 396
12 Oferta Vende Pune 202993 387
13 Shtepi me Qera 253002 381
14 Shtepi me Qera 97016 380
15 Shtepi me Qera 254964 375
16 Shtepi me Qera 248531 363
17 Shtepi me Qera 185236 352
18 Shtepi me Qera 28548 349
19 Shtepi me Qera 254321 348
20 Makina ne shitje 254746 338

Dje - Statistika Telefonata dhe lexime sipas kategorive

Diten e djeshme, vetem nga vizitoret mobile kane telefonuar 3658 persona te interesuar per njoftimet.
Order Category Persona qe kane telefonuar Konvertimi ne lead
1 Ambjente Biznesi me Qera 47 7.33 %
2 Ambjente Biznesi ne Shitje 23 9.47 %
3 Truall ose Toke 11 15.71 %
4 Shtepi me Qera 1724 6.74 %
5 Shtepi ne Shitje 200 5.66 %
6 Kerkesa - kerkoj pune 17 48.57 %
7 Oferta - Stazhe Internship 2 10.53 %
8 Oferta Kurse Profesionale 3 7.50 %
9 Pjese kembimi per makina 30 17.34 %
10 Makina ne shitje 130 2.01 %
11 Ndertime dhe Ristrukturime 1 50.00 %
12 Organizime festash 6 37.50 %
13 Sherbime Profesionale 23 20.91 %
14 Artikuj te ndryshem 6 20.00 %
15 Kafshe e shpende 8 18.18 %
16 Kompjutera dhe Elektronike 8 10.26 %
17 Mobilje dhe Elektroshtepiake 3 10.00 %
18 Oferta Vende Pune 1353 9.40 %
19 Bar Dhe Restorante 7 12.96 %
20 Hotele Shqiptare 1 33.33 %
21 Bicikleta 17 7.33 %
22 Qera ditore dhe dhoma plazhi 8 22.22 %
23 Makina me qera 29 12.61 %
24 Biznes ne shitje dhe qera 1 50.00 %

Totali 1932 Vizitor Online

Order Country Numri total online
1 United Arab Emirates 1
2 Albania 1698
3 Austria 1
4 Australia 9
5 Belgium 2
6 Botswana 1
7 Canada 4
8 Switzerland 3
9 Germany 24
10 Spain 1
11 Finland 1
12 France 1
13 United Kingdom 11
14 Greece 26
15 Croatia 1
16 Ireland 7
17 Iraq 1
18 Italy 23
19 Moldova, Republic of 1
20 Montenegro 4
21 Macedonia 11
22 Netherlands 8
23 Romania 1
24 Serbia 7
25 Russian Federation 1
26 United States 75
27 Kosovo 5
28 Proxy Connection 4