Kushtet dhe Manuali Perdorimit te faqes

Ne NjoftimeFalas procedura e publikimit eshte shume e thjeshte. Ne u japim mundesine vizitoreve ti publikojne dhe menaxhojne vete njoftimet. Hapat kryesore per publikimin e nje njoftimi jane:
1. Kliko publiko njoftim nga faqa kryesore ose direkt Ketu
2. Nese nuk jeni i/e regjistruar ne fillim ju kerkohen te dhenat tuaja dhe me pas procedura e publikimit te njoftimit
3. Nese jeni te regjistruar, duhet te identifikoheni dhe me pas klikoni publiko njoftim
4. Ne fazen e dergimit te njoftimit, beni kujdes te plotesoni me kujdes te dhenat. Disa te dhena duhet te plotesohen me detyrim.
5. Pasi te keni derguar njoftimin,nuk ju ngelet gje tjeter vec te prisni qe stafi i faqes ta kontrolloj dhe publikoje.
6. Pasi stafi ta kontrolloje, ju do te merrni nje email njoftues per publikimin e njoftimit.
7. Ju mund te modifikoni apo fshini njoftimin pasi te publikohet.
8. Njoftimet me foto dalin falas dhe ne faqet tona sociale si facebook dhe linkedin si dhe dergohen ne email te personave qe jane abonuar.


Ne portalin tone mund te publikoni njoftime falas per objektet ne Shqiperi. Perjashtohen nga publikimi falas kategori te cilat kane nje kosto me te larte menaxhimi dhe nje rrisk te lart me trajtimin e te dhenave personale dhe mashtrimit online ( psh: Call Center, jashte Shqiperise etj.) te cilat jane me pagese per arsye sigurie dhe menaxhimi.
Njoftimet mund te modifikohen dhe ri-dergohen pa limit perpara se te behet publikimi. Zakonisht stafi ju le kohe 1-2 ore perpara se ta publikoj njoftimin.
Cdo publikim numerohet nga sistemi. Ju do te merrni email per rezultatin e njoftimit. Numerohen vetem publikimet pozitive dhe numri i ri-publikimeve eshte i limituar(1 publikim + 2 modifikime/rifreskime falas per cdo njoftim). Ne panelin tuaj ju shfaqet dhe numri i publikimeve.
Ne momentin qe ju keni konsumuar te gjitha publikimet falas, duhet te prisni nje kohe te caktuar per te ri-publikuar falas(90 dite nga data e fundit e publikimit ose fshirjes se njoftimit). Nese e keni te nevojshme qe te publikoni me perpara, kjo kalon me pagese. Tarifat e Pagesave Ketu
KUJDES: Eshte i ndaluar dublikimi i njoftimeve, qe do te thote ri-dergim nga e para e njoftimit per te perfituar falas. Eshte e ndaluar hapja e me shume llogarive per te ri-nxjer te njejtin njoftim. Ne te tilla raste procedohet me bllokim te llogarive te hapura dhe ne rastet me te renda me perjashtim nga faqa.
Njoftimi qendron online per 90 dite. Kjo mund te ndryshoj per disa kategori te caktuara.

Perjashtohen nga publikimi falas rastet:
1.Njoftim per oferte pune apo objekte jashte shtetit ne te cilin ne operojme.(ne raste te vecanta, sipas vleresimit te stafit, mund te behen me pagese dhe premium)
2.Njoftimi eshte perseritur/ripublikuar me shume se limiti i caktuar (3 here).
3.Njoftim Premium i cili qendron fiks i gozhduar ne pozicionet e para dhe qe jane me pagese.

Per cdo paqartesi ju mund te kontaktoni stafi.

Njoftimet PREMIUM jane nje mundesi shume e mire per te arritur objektivin sa me shpejte. Ato vendosen ne faqen e pare te kategorise dhe te gjitha faqet e tjera. Per te derguar njoftim premium:
1. Identifikohuni dhe dergoni njoftimin duke klikuar Ketu.
2. Nga paneli juaj ketu mund te kryeni pagesen online ose kontaktoni stafin per menyra te tjera te pageses.
3. Pasi stafi merr njoftim per pagesen procendon per vendosjen e njoftimit premium.
4. Njoftimi premium mund te modifikohet nga ana juaj pa limit.
5. Ju nuk paguani per njoftimin, por per pozicionin qe zini. Dmth. ju mund te ndryshoni njoftimin me nje tjeter pasi te keni kaluar minimumin e kerkuar, pra cdo 10 dite mund te ndryshoni njoftimin. 6. Minimumi i qendrimit ne premium eshte 10 dite.

Perfitimet kryesore nga njoftimi premium jane:
1. Njoftimi qendron i fiksuar ne pozicionet e para te kategorise edhe nese njoftimet filtrohen nga nje vizitor.
2. Njoftimi dergohet te pakten ne 500 email te targetizuar te cilet jane abonuar per te mare njoftime nga faqa jone
3. Njoftimi publikohet ne rrjetet tona sociale facebook dhe linkedin.
3. Pagesa mund te behet online ose kontaktoni stafin per menyra te tjera.
3. Tarifat e pagesave dhe menyren e pageses online e gjeni ne Ketu

Po! Ju mund te rifreskoni te njejtin njoftim deri ne 3 here. Pra, cdo njoftim mund te rifreskohet 3 here falas. Me pas duhet te prisni 90 dite per ta ripublikuar falas ose mund ta publikoni menjehere ne premium.
1 - Njoftimi mund te modifikohet ne cdo moment dhe nuk numerohet nese ka pasur mungese informacioni apo modifikim cmimi perpara se te publikohet nga stafi.
2 - Mund te ri-freskoni njoftimin pas 3 javesh nga publikimi i fundit. Rifreskimi i njoftimit mund te behet edhe me perpara 3 javesh nese gjykohet si e domosdoshme. Kujdes, nuk lejohet hedhja e nje njoftimi nga e para per tu publikuar falas per cfardolloj motivi.
3 - Lista e cmimeve dhe pagesa online Lista e cmimeveAbonimi ju jep mundesine te merrni ne emailin tuaj njoftimet me te reja. Per tu abonuar klikoni ketu

Nese keni llogarine e bllokuar, do te thote se keni bere nje shkelje te rende te rregullave tona. Ne ju sygjerojme te mos hapni llogari te tjera sepse kjo ju rendon me keq gjendjen tuaj. Cdo veprim juaji pas bllokimit te llogarise, dyfishon penalitetin deri ne masen 500 euro. Ju nuk jeni i/e detyruar ta paguani dhe nuk keni asnje detyrim ligjor kundrejt nesh. Vetem ne rastin kur ju doni te vazhdoni te perdorni sherbimin tone, jeni i/e kushtezuar te paguani penalitetin per te vazhduar perdorimin e sherbimeve tona. Ky eshte dhe nje kontribut bilateral midis nesh qe sherbimet te funksionojne mire. Ajo cka duhet te beni eshte te na kontaktoni ne email tone njoftimefalas@gmail.com per rihapje llogarie. Kete duhet ta beni nga email me te cilin jeni bllokuar. Stafi yne aplikon nje penalitet administrativ qe shkon nga 10 euro deri ne 500 euro sipas nivelit te shklejes se rregullave. Pagesa behet online pasi stafi ju ka komunikuar dakortesine per rihapjen e llogarise. Mos kryeni pagesa pa marre miratimin tone.
Per te bere pagesen klikoni Paguaj online dhe pagesen mund ta beni duke zgjedhur cmimin tek paketa premium
Njoftimefalas bashkepunon ngushte me agjensite imobiliare te cilat respektojne etiken ne biznes, jane te drejte dhe profesional me vizitoret e faqes si dhe respektojne rregulat e faqes. NjoftimeFalas respekton punen e agjensive dhe angazhimin e tyre ne kete fushe. Angazhimi yne profesional fokusohet ne ofrimin e nje vlere unike dhe speciale per biznese dhe individ.

Cfare perfshine publikimi falas nje kete faqe?
1- Njoftimet publikohen ne faqe te renditura nga data me e fresket. (Pervec njoftimeve me pagese qe jane fikse te "Gozhduara" ne cdo faqe)
2- Njoftimi juaj perkthehet ne anglisht
3- Njoftimi juaj publikohet ne Facebook, Linkedin, Google+, Twitter..
4- Njoftimi juaj dergohet ne email e anterave te abonuar.
5- Njoftimi qendron te pakten 3 muaj online nga data e publikimit (ju mund te vendosni sipas nevojes)

Njoftimefalas perpiqet te garantoj eksluzivitetin e pronave te hedhura nga agjensite. Pra, aplikojme parimin i pari ne publikim, i pari ne te drejte. Agjensite, agjentet apo private(perfshire sekser) te cilet publikojne te njejtin njoftim, qe eshte hedhur me pare nga ai apo nje publikues tjeter mund te ndershkohen per dublikimin e njoftimit.
Stafi i faqes ruan te drejten e lejimit te dublikimit ne raste te vecanta qe trajtohen ne menyre individuale sipas marrveshjes midis paleve.(Jane lejuar dublikime te pronave ne rastin kur publikuesi i pare nuk ka kontrate eksluzive dhe publikuesi i dyte i ka bere vete fotot dhe i ka eksluzive)

Pra, dublikimi i njoftimit MUND (jo gjithmone per cdo rast) te lejohet nga stafi yne nese ju keni foto eksluzive. Nese fotot jua dergon pronari i prones, duhet ta pyesni nese keto foto i ka derguar ne agjensi te tjera dhe nese po, kerkoni qe te beni fotot vete ose tju dergoj foto te tjera eksluzive. Silljani situaten qe ju nuk perdorni foto qe perdorin agjensite e tjera.

Cfare duhet te beni nese vereni qe dikush ka publikuar te njejtin njoftim tuajin?
Ne kontrollojme ne menyre rigoroze njoftimet, por, mund te ndodh qe ndonje njoftim mund te kaloj filtrin tone. Ne kete rast jeni te lutur te na shkruani duke na derguar te 2 linqet, tuajin dhe personit qe ju ka kopjuar njoftimin.

Njoftimefalas ofron sherbime ekstra per agjnesite. Per tu njohur me paketat dhe cmimet apo per te bere pagesa online klikoni Paguaj online
Ne NjoftimeFalas, njoftimi qe eshte hedhur nje here dhe rihidhet nga e para kur behet fjale per te njejete objekt quhet DUBLIKIM.
Ju mund te ripublikoni njoftimin apo hidhni nje njoftim nga e para nese kane kaluar 90 dite nga publikii i fundit ose keni fshire njoftimin e meparshem dhe kane kaluar 90 dite nga momenti i fshirjes se njoftimit te pare.