Shpues dhe filetues horizontal FAMAS F 90 / F 200 Tirane

Pjese kembimi per makina Data: 01/09/2017 12:11

5,000 Euro

  • Shpues dhe filetues horizontal FAMAS F 90 / F 200
  • Shpues dhe filetues horizontal FAMAS F 90 / F 200
  • Shpues dhe filetues horizontal FAMAS F 90 / F 200
  • Shpues dhe filetues horizontal FAMAS F 90 / F 200
  • Shpues dhe filetues horizontal FAMAS F 90 / F 200


Pagesa 5,000 Euro
Marka | Karburanti
Karburanti
Kambio
Viti 0
Kilometra 0
Qyteti - Zona Tirane -
Adresa Sami Frasheri
Lexime 1461

Shpues dhe filetues horizontal FAMAS F 90 / F 200
Te dhenat Teknike
Viti i prodhimit: 1970
Kapaciteti fillestar: 140 mm
Distanca e shpimit max: 1000 mm
Lidhja: 5 morsa
Filetimi max: 200mm
Fuqia motorike: 1.1 kw
3 Punto me gjatesi 150/600/1000
Shitet ekskluzivisht ne dt.20-09-2017, ora 10-30 ne Berzo Inferiore Brescia Itali.
Makineria eshte pjese e nje grupi makinerish te perdorura.
Per me shume informacion mund te kontaktoni ne tel. +