Celes per komandimin e dritave sinjaleve dhe fshireseve per A class Tirane

Pjese kembimi per makina Data: 23/09/2017 16:18

7,500 Leke

  • Celes per komandimin e dritave sinjaleve dhe fshireseve  per A class


Pagesa 7,500 Leke
Marka | Karburanti
Karburanti
Kambio
Viti 0
Kilometra 0
Qyteti - Zona Tirane -
Adresa Rr Andon Zako Cajupi
Lexime 2452

Viti prodhimit 1997 - 2004 . I ri i paperdorur.