Tenda Dielli, Tenda Kalceto, Tenda Kamioni Durres

Ndertojme fort te jetoje gjate.
www.mabepastik.com
Prodhojme
Tenda kamioni, Tenda dielli, Tenda Kalceto etj.
Struktura hekuri dhe Karroceri Kamionesh.
Printime ne Baner dhe Adezive
( Not Allowed On Text)
Autostrada Dr-Tr Km4

Njoftime te Ngjashme