Shesim materjalin derrimi per motiv qe jetoj jasht shteti Kavaje

Ndertime dhe Ristrukturime Data: 19/05/2019 16:52


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Kavaje - Qender
Adresa Kavaje, Albania
Lexime 471

Shesim materjale ndertimi pergjegjem vetm ne whatsapp