Vendosje pllakash Shkoder

Ndertime dhe Ristrukturime Data: 09/12/2019 10:31


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Shkoder - Qender
Adresa Lagja:Fahri Ramadani Rruga:Pogej
Lexime 63

Dua te vendos pllaka ne shtepi jane 3 dhoma