Bojaxhi patinime Tirane

Ndertime dhe Ristrukturime Data: 17/12/2019 13:44


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Adresa Rruga e Dibres, Tirana, Albania
Lexime 79

Kerkoj pune si bojaxhi jam 24 vjet kam nje eksperjenc 6 vjecare ne kete fushe
Bojaxi patinime grafjato