Profile ne forme T Tirane

Ndertime dhe Ristrukturime Data: 20/02/2020 19:49

1,000,000 Leke

  • Profile ne forme T
  • Profile ne forme T
  • Profile ne forme T
  • Profile ne forme T


Pagesa 1,000,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes
Lexime 90

Profile ne forme T, nga Elastron, nje nga kompanite me te medha ne Greqi per produktet e celikut.

Keto profile, jane aplikuar ne industri, ndertim dhe bujqesi. Produktet jane te certifikuara sipas standarteve Europiane.

Per me shume informacion:

1- vizitoni websitin tone http://ficom.al/
2- dergoni email ne info@ficom.al
3-ose kontaktoni ne numrin e tel: .