sipermarje Aldo Tirane

Ndertime dhe Ristrukturime Data: 03/03/2020 20:12

100 Euro

  • sipermarje Aldo
  • sipermarje Aldo
  • sipermarje Aldo
  • sipermarje Aldo


Pagesa 100 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Bulevardi Gjergj Fishta, Tirana, Albania
Lexime 112

restaurime objektesh, punime gipsi,tavane te varur,mure ndars,patenime lyerje, punime dekorative,sistem kapot,grafiato,veshje me leter murale