Vazo me lule dhe gel trasparent Tirane

Ndertime dhe Ristrukturime Data: 30/01/2019 20:26

30,000 Leke

  • Vazo me lule dhe gel trasparent


Pagesa 30,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Lumi Lana/ Bulevard
Adresa Rruga e Elbasanit, Tirana, Albania
Lexime 682

Shes vazo me bar shume vjecar te mbjellur 5x100 cm me konstruksion hekuri 180 cm te larte te cmontueshem edhe me gelatine te pajisur edhe ajo e levizshem. E keijuar per bar kafe qe te presi eren edhe shiun . Per te evituar taksen e hapsires publike te bashkise.