Licence ndertimi me pagese klering Tirane

Ndertime dhe Ristrukturime Data: 03/02/2019 22:48


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Ysberisht/Kombinat/Selite
Adresa Yzberisht, Albania
Lexime 587

Ofrohen me pagese klering ne funksionin inxhinier ndertimi ne zbatim drejtim , mbikeqyrje etj.

Preferoj pjesen perendimore te Tiranes dhe Durres per hollesi kontrate.