Mobileri Nori Tirane

Ndertime dhe Ristrukturime Data: 19/02/2019 12:20

50,000 Leke

  • Mobileri Nori
  • Mobileri Nori
  • Mobileri Nori
  • Mobileri Nori
  • Mobileri Nori


Pagesa 50,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes
Lexime 1181

Arredime te shtepise ,biznesit tuaj , bare ,restorante, sallone ,institucione te ndryshme, me cmimet me te arsyeshme ne treg
Dhe riparime te mobiljeve tuaja, me cmimet me te arsyeshme ne treg