Casa Bar - Cocktails & Snacks Tirane

Bar Dhe Restorante Data: 21/12/2018 13:57

15 Euro

  • Casa Bar - Cocktails & Snacks
  • Casa Bar - Cocktails & Snacks
  • Casa Bar - Cocktails & Snacks
  • Casa Bar - Cocktails & Snacks

Casa Bar - Cocktails & Snacks

The Casa Bar offers a friendly environment where you can enjoy the free time with special dishes and cocktails! You are welcome at any time!


Pagesa 15 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Tjeter zone
Adresa Rruga Mustafa Matohiti, Tirana, Albania
Lexime 506

Casa Bar ofron nje ambjent miqesor ku mund te shijoni kohen e lire me pjatat dhe kokteilet e vecanta! Jeni te mirepritur ne cdo kohe!