Charl's Bistro Tirane

Bar Dhe Restorante Data: 24/12/2018 17:54

Charl's Bistro

Charl's Bistro (Bar, Pub) for 17 years is a landmark in Tirana's night life. With a capacity of 500 seats, we are in the center of the former Block of a two-storey villa with a veranda on the second green veranda. Charl's is inspiredly inspired by classics and modernity. The selection of the clientele, music, food and service we offer has made us the favorite meeting place for people of all ages. Charl's Bistro is the perfect place for weekly LIVE and DJ festivals, the ideal place to experience the variety of foreign and domestic drinks, where German, Scottish and Irish beers are featured. Charl's also offers variety in food, which is served at three meals throughout the '


Pagesa 20 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Tjeter zone
Adresa Rruga Pjeter Bogdani, Tirana, Albania
Lexime 639

Charl’s Bistro (Bar, Pub) prej 17 vitesh eshte nje pike referimi ne jeten e nates se Tiranes. Me nje kapacitet prej 500 vendesh, ndodhemi ne qender te ish Bllokut, te nje vile dykateshe, me verande ne katin e dyte te gjelberuar. Charl’s eshte i arreduar me stil frymezues ndermjet klasikes dhe modernes. Perzgjedhja e klienteles, muzikes, ushqimit dhe sherbimit qe ofrojme, ka bere qe te jemi vend-takimi i preferuar per njerez te cdo moshe. Charl’s Bistro eshte vendi i perkryer per festat e perjavshme me muzike LIVE dhe DJ, vendi ideal per te provuar shumellojshmerine e pijeve te huaja dhe vendase, Ku spikasin birrat Gjermane, Skoceze dhe Irlandeze. Charl’s ofron gjithashtu larmi ne ushqim, i cili serviret ne tre vaktet e dites gjate gjithe'