Juvenilja Bllok-Sherbim Taxi Tirane

Bar Dhe Restorante Data: 17/09/2019 18:44

1,000 Leke

  • Juvenilja Bllok-Sherbim Taxi

Juvenile Block-Taxi Service

The Juvenile Bar-Restaurant-Pizzeria opened in 1996 at the Youth Park.
Very soon she showed that she was the only leader in the field
of gastronomy and the first in pizza and pizza with wooden furnace.
Qualified Staff, Reverberation of Managers and Desire of
its customers to have the variety of menus present
at family tables,
in the office and in all facilities did within the first year
Juvenile also had the delivery service (taxi).


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Rruga Sami Frasheri, Tirana, Albania
Lexime 2848
Juvenilja Bllok-Sherbim Taxi ju.png (Format ) |

Juvenilja Bar-Restorant-Piceri u hap ne vitin 1996 tek Parku Rinia .
Shume shpejte ajo tregoi se ishte e vetme, lider ne fushen
e gastronomise dhe e para ne pegatitjen edhe te picave me furre druri .
Stafi I kualifikuar , kembengulja e Drejtuesve dhe deshira e
klienteve te saj per te pasur te pranishme larmishmerine e menuse
ne tryezat familjare,
ne zyra e ne te gjitha ambjentet beri qe brenda vitit te pare
Juvenilja te kishte edhe sherbimin Delivery(taxi).