Peshk te Zihniu-Sherbim Taxi Tirane

Bar Dhe Restorante Data: 26/06/2020 18:15

1,500 Leke

  • Peshk te Zihniu-Sherbim Taxi

Fish at Zihniu - Taxi Service

Freshness and cheaper prices than anywhere you find only in our Store.
We offer you all the Fresh Sea Products.
For a while we are in the field of gastronomy, we love food and especially sea food.
Our passion lies in freshness, taste and variety.
Cooking according to your wish: Cook, Fry, Furnace, etc.
We offer Salad as desired as we have our fruit and vegetable shop.
We also offer any paste you want and service Taxi wherever you are.
Welcome!


Pagesa 1,500 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Rruga Sami Frasheri, Tirana, Albania
Lexime 4366
Peshk te Zihniu-Sherbim Taxi z.png (Format ) |

Freskine dhe cmimet me te lira se kudo i gjeni vetem ne Dyqanin Tone.
Ofrojme per ju te gjitha Prodhimet e Fresketa te Detit.
Per nje kohe jemi ne fushen e gastronomise, e duam ushqimin e sidomos ushqimin e detit.
Pasioni yne qendron tek: freskia, shija dhe shumellojshmeria.
Gatime sipas deshires tuaj: Zgare, Friture, Furre, etj.
Ofrojme Sallatra sipas deshires pasi kemi dyqanin tone te fruta-perimeve.
Gjithashtu ofrojme cdo paste qe ju deshironi dhe sherbim Taxi kudo ku ju ndodheni.
Ju Mirepresim!