Okazion: 216 m2 Truall + 75m2 shtepi 3+1 me Hipoteke | Ali Dem | Vendodhje Fantastike | Lagje Qete Tirane

Truall ose Toke Data: 17/09/2019 19:36

Okazion: 216 m2 Land + 75m2 house 3 + 1 with Mortgage Ali Dem | Fantastic Location | Qete district

Special Opportunity: Sell 216 m2 with Mortgage (ALI DEMI - Dhimiter Kamarda Street) | Building Opportunity 3 storey villa or apartment investment (Offering floors up to 300 m2 of building profitability in the palace) | Property with regular boundaries and accurate documents Safe Zone Safe Very Good Infrastructure: Paved With Asphalt Electrical drainage made 1 year ago in that area Not Disturbed by Road Noises Maximum Quietness Very easy to change (for Investment or Housing)

Q1011

Data sharing:

- 216 land surfaces
- 75 m2 of the house


Characteristics

- Special Opportunity: 216 m2 with Mortgage
- Opportunity for Building Villa or Investing

- Constructed with regular boundaries and accurate documents

- Safe Zone: ALI DEM
- Very good infrastructure: paved with asphalt
- Electrical drainage made 1 year ago in that area

- Unhappy by the Noises of the Road
- Maximum calm
- Very easy to change (for Investment or Housing)


Price: 89,000 euros

Tel or Whatsapp: 0692238499


Pagesa 89,000 Euro
Siperfaqa 0.30 Dynym (Ose 300 m2)
Lloji i Tokes Truall
Qyteti - Zona Tirane - Ali Demi/Tregu Elektrik
Adresa Rruga Dhimiter Kamarda, Tirana, Albania
Lexime 5311

Mundesi e Vecante: Shitet 216 m2 me Hipoteke (ALI DEMI - Rr. Dhimiter Kamarda) | Mundesi per ndertim Vile 3 kateshe ose Investim per pallat ( Ofertat kate ardhur deri ne 300 m2 perfitim ndertim ne pallat ) | Prone me kufinj te rregullt dhe dokumenta te sakta | Zone e qete e sigurte | Infrastruktura shume e mire : Shtruar me Asfalt | Shtrime elektrike te bera para 1 viti ne ate zone | E pashqetesuar nga Zhurmat e rruges | Qetesi maksimale | Shume lehte e tjetersueshme( per Investim ose Banim)

Q1011

Te dhenat e ndarjes:

- 216 siperfaqe Trualli
- 75 m2 shtepia


Karakteristika

- Mundesi e Vecante: 216 m2 me Hipoteke
- Mundesi per ndertim Vile ose Investim

- Prone me kufinj te rregullt dhe dokumenta te sakta

- Zone e qete e sigurte:ALI DEM
- Infrastruktura shume e mire : Shtruar me Asfalt
- Shtrime elektrike te bera para 1 viti ne ate zone

- E pashqetesuar nga Zhurmat e rruges
- Qetesi maksimaleb
- Shume lehte e tjetersueshme( per Investim ose Banim)


Cmimi: 89,000 euro

Tel ose Whatsapp: