Shitje per shkak mos perdorimi. Durres

Truall ose Toke Data: 08/11/2019 23:11

81,000 Euro

Sale due to non-use.

On the secondary street Plepa Golem we sell for non-use of this property with regular time documents (certificate of ownership) as well as inherited as family property. The property consists of 1800 mt and is bounded on the west by the poplar secondary road, east by the neighborhood road, north and south by family property. Sale price 45 euros per square meter. The property can be divided into two parts.


Pagesa 81,000 Euro
Siperfaqa 1.80 Dynym (Ose 1800 m2)
Lloji i Tokes Truall+Toke
Qyteti - Zona Durres - Plepa
Adresa nje km nga plepat para shkembit te kavajes
Lexime 105
Shitje per shkak mos perdorimi. Annotazione-2019-11-08-225018.png (Format png) |

Ne rrugen dytesore Plepa Golem shesim per arsye mos perdorimi kete prone me dokumenta te rregullt te kohes (certifikate pronesie) si dhe te trasheguar si prone e familjes. Prona perbehet nga 1800 mt dhe ndodhet e kufizuar ne perendim me rrugen dytesore plepa- golem, ne lindje nga rruga e lagjes, ne veri dhe ne jug nga prona familjare. Cmimi i shitjes 45 euro per meter katrore. Prona mund te ndahet ne dy pjese.