Perkethyes i gjuhes Turke Tirane

Sherbime Profesionale Data: 15/05/2019 01:05

50 Euro


Pagesa 50 Euro
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, Tirana, Albania
Lexime 196

Perkethime individuale te gjuhes Turqisht-ne Shqip dhe anasjelltas.. Shoqeroj klientet kudo qe te ken takime pune ne gjuhen Turke .. ofroj sherbim turistik ne Qytetin e Stambollit .. Pagesa behet ne kohezgjatjen e punes