Fizioterapi Ne Qendren Tone Dhe Ne Shtepia Lezhe

Fizoterapi Alba kujdeset per trajtimin e plote te patologjive si :
Hernie distale
Spondiloartroza
Demtime te gjurit
Bursitis
Osteoporoza
Tendinitis
Trauma sportive
Kalcifikime
Osteofikime
Ruptura
Gonoartrozat
Koksoartrozat
Artroza/ Artrite
Rehabilitimet postkirurgjikale
Kontraktura
Probleme te ligamenteve
Shiatik Neural
Paraliza/ Pareza
Distorcionet
Migrena

Njoftime te Ngjashme