Teknik kondicioneri Tirane

Sherbime Profesionale Data: 13/09/2019 20:43

3,000 Leke

  • Teknik kondicioneri


Pagesa 3,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Dibres, Tirana, Albania
Lexime 1379

Montim-cmontim kondicioneri
Riparim- servis kondicioneri
Te te gjitha llojeve inverter dhe ( on/off )