Studio Ligjore! Verifikim&Heqje Espulsi (Alert)! Pergatitje dokumentac Durres

Sherbime Profesionale Data: 19/12/2019 17:12

500 Euro

  • Studio Ligjore! Verifikim&Heqje Espulsi (Alert)! Pergatitje dokumentac


Pagesa 500 Euro
Qyteti - Zona Durres - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Sefer Efendi
Lexime 4191

Studio Ligjore!
Ju ufrojme sherbime juridike.

1-Keni probleme me hyrjen ne shtetet Europiane? Keni nevoje per informacion rreth situates tuaj ne SIS dhe te hiqen pengesat per levizjen tuaj per jashte vendit?

Studio Ligjore! Heqje & Verifikim Espulsi per te gjithe zonen schengen! Nje nder problemet kryesore qe emigrantet mundohen ende te zgjidhin eshte “Espulsi” (Deportimi), pra largimi i detyruar nga Shtetet e zones Schengen qe jane Deportuar. Zyra jone merret me ceshtje te tilla dhe trajton “Deportimet” dhe aplikimin per marrje informacion dhe me pas heqjen e Denimit te dhene nga cdo Shtet i zones Schengen. Zyra jone perpiqet qe te gjithe ne fund te jene te shkarkuar nga penaliteti, te lire dhe pa Espuls.

2-Perkthime dhe Legalizime dokumentacioni per brenda dhe jashte Shqiperise, Prefekture, Ministri te Jashteme, Ambasade.

Per emigrantet qe aplikojne per nenshtetesi, per bashkim familjar, martese me shtetas/e te huaj, etj, marrim persiper perkthimin dhe legalizimin e dokumentacionit te kerkuar nga institucionet e huaja.

Nese e keni te pamundur ardhjen ne Shqiperi per arsye te ndryshme, ne mund te paraqitemi prane gjendjeve civile apo institucioneve Shqiptare per marrjen e dokumentacionit te kerkuar nga ju, perkthim dhe legalizim dokumentacioni per brenda dhe jashte Shqiperise.

Per me shume informacione na kontaktoni!.
Tel. :