Tirane, ofroj Transport mallrash angli shqiperi dhe anasjelltas Tirane

Sherbime Profesionale Data: 09/03/2020 14:53

222 Euro


Pagesa 222 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Astiri/Unaza e re/Teodor Keko
Adresa Rruga Pjeter Zarishi, Tirana, Albania
Lexime 1641

Kompania Jetoni Transport me nje eksperience shume vjecare ne fushen e transportit nderkombetar te mallrave dhe mjeteve te ndryshme, ofron per te gjithe klientet e saj nje sherbim te kompletuar dhe sigurt transporti.
Siguria, shpejtesia dhe garancia e punes se zhvilluar nder vite ka bere qe sot shume Shqiptare qe jetojne prej shume vitesh ne Britani dhe Europe te na besojne transportin e mallrave te tyre drejt Shqiperise.
Karakterizohemi nga perkushtimi dhe pergjegjesia e plote gjate gjithe procesit te grumbullimit te mallit deri ne dorezimin e tij ne destinacionin final.
Transportojme mallra te ndryshme nga Anglia ne Shqiperi. Gjithashtu transportojme mallra nga shqiperia ne Angli ne kohe rekord.
Na kontaktoni ne numrat tane te telefonit ose ne WhatsApp, Viber, Facebook, Instagram dhe e-Mail per tu informuar mbi datat dhe lokacionet e grumbullimit dhe shperndarjes se mallit.

Kontakt:
+44
+44
+ 5555
Web: https://jetonitransport.co.uk