Ofrohet Sherbime Mekanike dhe Druri nga Inxhinier dhe Teknik Tirane

Sherbime Profesionale Data: 11/11/2019 08:12

500 Leke

  • Ofrohet Sherbime Mekanike dhe Druri nga Inxhinier dhe Teknik


Pagesa 500 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Don Bosko
Adresa Rruga Don Bosko, Tirana, Albania
Lexime 95

Ofrohet Servis dhe mirmbajtje 24 ore per:

Kondicionere, Aspiratore, Rekuperatore, Sisteme HVAC, Konstruksione Metalike dhe ne Mobileri.


Ne shtepi, zyra, lokale, dyqane dhe ne cdo lloj ambienti.Realizojme Servis dhe Mirembajtje si dhe Projektim, Preventivim dhe Zbatim per cdo lloj ambienti.

nga staf me Inxhinier dhe Teknik te kualifikuarNa shkruani me e-mail dhe ne WhatsApp ose na telefononi per nevojat qe keni.


Mirepresim kerkesat tuaja.


sherbimemekanike@gmail.com