Konsulence ligjore Tirane

Sherbime Profesionale Data: 14/10/2020 22:55 Post Id: 213143

10,000 Leke

  • Konsulence ligjore


extra info
Pagesa 10,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Rruga Ibrahim Rugova, Tirana, Albania
Lexime 99

Ofrojme nje game te gjere sherbimesh ne fushen juridike.

Fushat e praktikes:

Ligji i detyrimeve dhe kontratave;
Ceshtjet gjyqesore;
Korporata;
Punesimi dhe marredheniet industriale;
E drejta familjare;
Energjia e infrastruktures publike;
Ligji per patente dhe pronesia intelektuale;
Sherbimet e taksave dhe llogarise;
Pasurite e paluajteshme;
Sherbimi i zyrave e regjistruara.

ALE advisers