SHERBIME PERKTHIMESH ZYRTARE Tirane

Sherbime Profesionale Data: 29/03/2021 11:49 Post Id: 222894


extra info
Pagesa 100 Euro
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga Muhamet Gjollesha, Tirana, Albania
Lexime 136

[b][/b]Ofrojme sherbime perkthimesh dhe interpretimesh ne te gjitha gjuhet.

Perkthime te certifikuara dhe licensuara nga Ministria e Drejtesise (azhornuar dhe me listen e ministrise per vitin 2020).
Per cdo informacion kontaktoni ne: + ose info@tikagency.al

Ofrojme gjithashtu dhe sherbimin delivery ne pamundesi te paraqitjes prane zyrave, apo dergesen me poste.