Konstruksione dhe karpenteri metal mekanike Tirane

Sherbime Profesionale Data: 16/10/2020 12:09 Post Id: 254831


extra info
Pagesa 100,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Vore
Adresa Rruga Vore Marikaj, Vore, Albania
Lexime 21

E.M.A.S Metal Construction eshte shoqeri qe operon ne fushen e perpunimit te hekurit si dhe ne realizimin e konstruksioneve mekanike dhe karpenterise metalike, per industri , energjitike, dhe miniera .
Selia e Kompanise gjendet ne Rrugen Nacionale Vore-Maminas Km.1, ku dhe disponon nje kapanon me nje siperfaqe prej 1000 metra katrore i cili eshte i pajisur me makineri te ndryshme te cilat krijojne nje Oficine Metal Mekanike te kompletuar. Makinerite dhe kapacitetet e prodhimit te tyre jane: Piegatrice me 4 akse 160 ton per kthimin e llamarinave me gjeresi 4m dhe trashesi deri ne 12mm, Tranxhe per prerjen e llamarinave me trashesi deri ne 12mm, Kalander me tre rrula per kalandrimin e llamarinave me gjeresi 3m dhe trashesi deri ne 25mm, Plazem per prerjen kompjuterike me forma te ndryshme te llamarinave deri ne 54mm ,Torno paralele gjatesia e punimit 6ml diametri 1.8ml, Torno paralele gjatesia e punimit 3ml diameter 500mm, Torno paralele 800x360mm, 2 Trapan radial per shpime me punto me diameter deri 50mm, 2 Sharra mekanike automatike dhe gjysemautomatike , Punzonatrice 120Ton, Freze Mexim, Stocatrice per realizimin e kiavetave, Ratifike tangjenciale,Puntatrice, Saldatrice te fuqive te ndryshme etj.
Fale nje eksperience shume vjecare te krijuar ne Itali, Shoqeria eshte e specializuar per realizimin e konstruksioneve mekanike dhe karpenterive te cdo lloji duke filluar nga ato me te lehta deri ne ato me te rendat.
Duke iu referuar te dhenave te permendura me lart ne jemi duke pritur per interesimin tuaj ne te gjitha format e bashkepunimit te mundshem per cdo ekzigjence qe Ju mund te keni per ate qe Ne mund te realizojme.

Kontaktet tona jane:
Web page: www.emas.al
email: info@emas.al
Cel. :+