FIZIOTERAPI NE QENDREN TONE DHE NE SHTEPIA Lezhe

Sherbime Profesionale Data: 31/10/2019 11:14

10,000 Leke

  • FIZIOTERAPI NE QENDREN TONE DHE NE SHTEPIA
  • FIZIOTERAPI NE QENDREN TONE DHE NE SHTEPIA
  • FIZIOTERAPI NE QENDREN TONE DHE NE SHTEPIA
  • FIZIOTERAPI NE QENDREN TONE DHE NE SHTEPIA


Pagesa 10,000 Leke
Qyteti - Zona Lezhe - Zone Periferike
Adresa Fizio Alba Lac Kurbin
Lexime 3022

Fizoterapi Alba kujdeset per trajtimin e plote te patologjive si :
Hernie distale
Spondiloartroza
Demtime te gjurit
Bursitis
Osteoporoza
Tendinitis
Trauma sportive
Kalcifikime
Osteofikime
Ruptura
Gonoartrozat
Koksoartrozat
Artroza/ Artrite
Rehabilitimet postkirurgjikale
Kontraktura
Probleme te ligamenteve
Shiatik Neural
Paraliza/ Pareza
Distorcionet
Migrena