Kryejme Perkthime / CV / Cover Letter Tirane

Sherbime Profesionale Data: 25/03/2021 20:03 Post Id: 321258


extra info
Pagesa 5,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga Mine Peza, Tirana, Albania
Lexime 41

Realizojme perkthime profesionale te standarteve me te larta ne gjuhen Angleze si dhe merremi me pergatijen tuaj te personalizuar te CV-se dhe Cover Letter