Instalime dhe riparime elektrike Tirane

Sherbime Profesionale Data: 05/04/2021 17:00 Post Id: 325012


extra info
Pagesa 100 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Ysberisht/Kombinat/Selite
Adresa Kujtim Spahivogli
Lexime 72

Kryej riparime e instalime elektrike por dhe punime te ndryshme hidraulike me nje pervoj 10 vjecare. Mos nguroni ne telefononi ne nr .