Avokat ne Tirane, Ofroj Konsulence dhe perfaqesim ne gjyq Tirane

Sherbime Profesionale Data: 09/05/2020 23:27

1,000 Euro

  • Avokat ne Tirane, Ofroj Konsulence dhe perfaqesim ne gjyq


Pagesa 1,000 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Rruga Brigada e VIII, Tirana, Albania
Lexime 3495

Avokatet e Studio Legale Muja & Associati, kane mbaruar studimet e larta ne Itali, dhe ushtrojne profesionin e avokatit ne Shqiperi dhe Itali.

Zyra jone ofron sherbime juridike dhe ndihmon ata persona qe kane probleme ligjore nga me te ndryshmet.
Zyra eshte e specializuar ne asistenze dhe perfaqesim ligjor per demshperblim demi ne rast aksidenti.
Sherbimet Ligjore perfshijne:
Perfaqesim ne Ceshtje Civile dhe Ceshtje Penale
Perfaqesim per zgjidhje martese, ne Shqiperi dhe ne Bashkimin Europian, terheqje dokumentacioni per Nulla Osta Al Matrimonio.
Perfaqesim per Biznese, Firma Private ne kontestat gjygjesor.
Mbrojtje per persona ne proceduren penale.
Demshperblim dhe trajtim demi ne rast aksidenti, edhe me pasoje vdekjen, brenda dhe jashte vendit.(Itali, Greqi, Zvicer, France).

Tek ne mund te mbeshteteni ne kompetence,privatesi,gadishmeri per kryerjen e menjehershme te nevojave tuaja urgjente.
Per cdo informacion mos hezitoni te na kontaktoni ne numrat e meposhtem ose permes email.

E-mail: ervin.muja@gmail.com

Adresa: Bllok, Rr: "Brigada VIII", Pall.Teknoprojekt, Shk.1 ,Kati 4, Ap. 24,Tirane - Albania.

Cel : +

Cel : +

TEL: +