Klinika Gjinekologjike Perla--Kontroll mjeksesor per cdo femer. Tirane

Sherbime Profesionale Data: 09/11/2019 13:09

3,000 Leke

  • Klinika Gjinekologjike Perla--Kontroll mjeksesor per cdo femer.
  • Klinika Gjinekologjike Perla--Kontroll mjeksesor per cdo femer.
  • Klinika Gjinekologjike Perla--Kontroll mjeksesor per cdo femer.
  • Klinika Gjinekologjike Perla--Kontroll mjeksesor per cdo femer.


Pagesa 3,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Astiri/Unaza e re/Teodor Keko
Adresa Rruga Teodor Keko
Lexime 3036

Ofron keto sherbime:
1. Vizite Gjinekologjike
2. Eko Gjinekologjike abdominale dhe me sonde te thelle
3. Ndjekje e shtatzanise
4. Eko barre abdominale dhe me sonde te thelle
5. Pap-Test
6. Trajtimin e sterilitetit ne cift( Vlen te permendet qe ne kete klinike ne eksperiencen e saj brenda dhe jashte vendit (si Kosove,Dubai,etj..)ka regjistruar mese 5000 cifte qe behen me femije nga puna serioze dhe cilesore ne kete fushe)
7. rajtim dhe sherim te plote te Pucres ne qafe te mitres (CERVICITIS)me teknologji bashkekohore.
8. Analiza laboratorike.

Ju mirepresim si gjithmone me profesionalizem te larte dhe mbi te gjitha me sjellje etike dhe shume njerezore ne komunikimin mjek-pacient.

JU JENI TE PARET!!!

Adresa: Rruga Teodor Keko ,Pallati i Tirana Bank,100m mbi lokal "Artisti"
Nr. Tel: +