Verifikim & Heqje Ekspulsi ne Schengen dhe Angli Tirane

Sherbime Profesionale Data: 10/12/2019 10:34

1,200 Leke

  • Verifikim & Heqje Ekspulsi ne Schengen dhe Angli
  • Verifikim & Heqje Ekspulsi ne Schengen dhe Angli
  • Verifikim & Heqje Ekspulsi ne Schengen dhe Angli


Pagesa 1,200 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Adresa Rruga Abdulla Keta, Tirana, Albania
Lexime 5388

" Zyre Avokatie & Ndermjetesimi Greta Smoqi Cullhaj ", ofron - Sherbim Ligjor Nderkombetar ne:
1. Verifikim
2. Fshirjen e emrit nga Sistemi
3. Marrjen e vertetimeve
Ky sherbim ofrohet ne te gjitha Shtetet e Zones Schengen edhe ne Angli.
( Ekspuls / Deportim / Refuzim Kalim Kufiri ( Raste Administrative & Penale )
Garanci 100 % ne realizimin me sukses te procedures.

Ju mirepresim!
Kontakt: +
Adresa: Rruga Abdulla Keta, Tirane
Facebook - ZYRE AVOKATIE & NDERMJETESIMI GRETA SMOQI CULLHAJ
Instagram - avokate_dhe_ndermjetese