Konfeksionesh Fier

Biznes ne shitje dhe qera Data: 14/07/2019 11:04

10,000 Euro

  • Konfeksionesh
  • Konfeksionesh


Pagesa 10,000 Euro
Faturimi Vjetor 5000.00
Numri i punonjesve 1
Industria Shitjet
Adresa Web Fier
Qyteti - Zona Fier - Qender
Adresa Fier, Albania
Lexime 82

Shes biznes konfeksionesh ne qyretin e Fierit. Mobiimi modern. Artiku rreth 1500 meshkuj-femra dhe femije.