Shes faqe instagrami 10k follow Tirane

Biznes ne shitje dhe qera Data: 24/07/2019 23:30 Post Id: 140154

6,000 Leke


Pagesa 6,000 Leke
Faturimi Vjetor 0.00
Numri i punonjesve 0
Industria
Adresa Web
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Elbasanit/Stadiumi Qemal Stafa
Adresa Rruga Jordan Misja, Tirana, Albania
Lexime 443

Followersa shqiptar
•super aktive si faqe
•followersa 90%nga tirana
•kontakt whatsap