Shitet Tirane

Biznes ne shitje dhe qera Data: 07/10/2019 17:28

3,000 Euro


Pagesa 3,000 Euro
Faturimi Vjetor 20.00
Numri i punonjesve 1
Industria
Adresa Web
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa 9 katshet
Lexime 72

Shitet biznes me kliente te regullt rrobaqepsi me te gjitha paisjet e nevojshme ndodhet te 9 katshet shitet per arsye emigrimi..