qera ditore dhe dhoma plazhi  

 Online 4 lexues | 0 njoftime ne pritje

*Vendosni celularin tuaj nese doni te merni ofertat me te reja nga agjensite ne lidhje me interesimin tuaj!
3,000 Leke
Gazoniere me qera ditore Gazoniere me qera

3,000 Leke

Lungomare | Vlore
1+1
Dhoma|Sallon
30 m2
Siperfaqa
Pjeserisht
Mobilimi
4
Kati

Gazoniere me qera... 27/01/2021 09:54... Lexo detajet..

30 Euro
Dhome Hoteli Treshe 30 euro nata Dhome Hoteli Treshe 30 euro nata

30 Euro

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes | Tirane (1.09 Km nga qendra)
1+1
Dhoma|Sallon
35 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
1
Kati

Dhome hoteli treshe 30 euro nata ... 27/01/2021 09:38... Lexo detajet..

20 Euro
Dhome Hoteli Dopio 20 euro nata Dhome Hoteli Dopio 20 euro nata

20 Euro

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes | Tirane (1.09 Km nga qendra)
1+1
Dhoma|Sallon
35 m2
Siperfaqa
Bosh
Mobilimi
1
Kati

Dhome hoteli dopio 20 euro nata ... 27/01/2021 09:38... Lexo detajet..

27 Euro Super dubleks me kondicioner e kompletuar me te gjitha+wufi,prane qendres tregtare concord. 1Dubleks super komod,i kompleuar me te gjitha+ kondicioner +wifi.prane qendres t

27 Euro

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio | Tirane (1.88 Km nga qendra)
1+1
Dhoma|Sallon
55 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
2
Kati

1dubleks super komod,i kompleuar me te gjitha+ kondicioner +wifi.prane qendres tregtare concord.tirane.... 27/01/2021 09:04... Lexo detajet..

20 Euro Super smbjent me kondicioner.e kompletuar me te gjitha +wifi+ parkim.5 min large Bulevardit te Ri. Ambjent me kondicioner.all in.5 min large hotel Meridian dhe Bulevardit te ri.ad
1+1
Dhoma|Sallon
39 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
1
Kati

Ambjent me kondicioner.all in.5 min large hotel meridian dhe bulevardit te ri.adressa; rruga gjon mili.etj.... 27/01/2021 09:04... Lexo detajet..

25 Euro Apartanent 1+1+ballkon+kondicioner.all in.wifi parkim.5 min large bulevardit te ri Pallat i ri .1+1+kondicioner.Me ballkon.E kompletuar me te gjitha.parkim.wifi.al
1+1
Dhoma|Sallon
55 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
1
Kati

Pallat i ri .1+1+kondicioner.me ballkon.e kompletuar me te gjitha.parkim.wifi.all in.5 min large bulevardit te ri.etj... 27/01/2021 09:04... Lexo detajet..

20 Euro TIRANE,ambjent me kondicioner dhe e kompletuar me te gjitha,te gjithe te perfshira,parkim+wi-fi Pallat,ambjent me kondicioner,all in,parkim wi-fi,etj.5 min nga bukevardi i ri d
1+1
Dhoma|Sallon
37 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
1
Kati

Pallat,ambjent me kondicioner,all in,parkim wi-fi,etj.5 min nga bukevardi i ri dhe hotel meridian.adresa rruga gjin mili.... 27/01/2021 09:04... Lexo detajet..

17 Euro Tirane.Ambjet me kondicioner& kompletuar Tirane,17ero all in.5min.larg bulevardit te ri ku bashkohet me rr.siri kodra. Pallat,ambjet me kondicioner per dy persona maksimum.5 min larg bulevardit te ri

17 Euro

Stacioni trenit/Rruga e Dibres | Tirane (2.10 Km nga qendra)
1+1
Dhoma|Sallon
30 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
1
Kati

Pallat,ambjet me kondicioner per dy persona maksimum.5 min larg bulevardit te ri ku bashkohet me rrugen siri kodra dhe 5 min.larg hotel meridian.... 27/01/2021 09:03... Lexo detajet..

19 Euro Ambjent me kondicioner.all in.+ wifi te shpejte.smart tv.kati 2te.prane qendres tregtare concord Pallat i ri.ambjent me kondicioner all in+ wifi.smat tv.android..prane cncord c
1+1
Dhoma|Sallon
25 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
2
Kati

Pallat i ri.ambjent me kondicioner all in+ wifi.smat tv.android..prane cncord center.kati 2te.etj.... 27/01/2021 09:03... Lexo detajet..

21 Euro Ambjent me kondicioner kati 3te,all in Pallat

21 Euro

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio | Tirane
1+1
Dhoma|Sallon
25 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
3
Kati

Pallat... 27/01/2021 09:03... Lexo detajet..

17 Euro ambjent i kompletuar,kati 2te.praneqedrs teegtare concord. ambjent i kompletuar me te gjitha+ wifi,prane qendres tregtare concord.

17 Euro

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio | Tirane (1.88 Km nga qendra)
1+1
Dhoma|Sallon
25 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
2
Kati

Ambjent i kompletuar me te gjitha+ wifi,prane qendres tregtare concord.... 27/01/2021 08:47... Lexo detajet..

25 Euro super ambjent,i kompletuar me te gjitha,me kondicioner,wifi,prane qendres tregtare concord. pallat,ambjent i kompletuar me te gjitha,+wifi,kondicioner,etj.orane qendres s t

25 Euro

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio | Tirane (1.88 Km nga qendra)
1+1
Dhoma|Sallon
41 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
4
Kati

Pallat,ambjent i kompletuar me te gjitha,+wifi,kondicioner,etj.orane qendres s tregtare concord.... 27/01/2021 08:46... Lexo detajet..

21 Euro super ambjent,kati 2te,kondicioner,i kompletuar+ wifi,(all in).prane qendres tregtare concord ambjent i mire kompletuar me te gjitha+wifi+kondiconer,tv android, kati 2te. All

21 Euro

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio | Tirane (1.88 Km nga qendra)
1+1
Dhoma|Sallon
25 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
2
Kati

Ambjent i mire kompletuar me te gjitha+wifi+kondiconer,tv android, kati 2te. all in.kati 2te.prane qendres tregtare concord.... 27/01/2021 08:46... Lexo detajet..

27 Euro Tirane,super ambjent 1+1 me konficioner,all in+wi-fi,prane qendres tregtare concord. Pallat i ri,ambjet komod,per te huaj,etj.

27 Euro

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio | Tirane (1.89 Km nga qendra)
1+1
Dhoma|Sallon
47 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
4
Kati

Pallat i ri,ambjet komod,per te huaj,etj.... 27/01/2021 08:46... Lexo detajet..

35 Euro Super aparrament me kondicioner dhe i kompletuar me te gjitha+ wifi.prane qendres tregtare concod.Ti Pallat,kati 3 te,super apartament me tre ambjente,all in te gjithe te perfshira,

35 Euro

Stacioni trenit/Rruga e Dibres | Tirane (1.88 Km nga qendra)
1+1
Dhoma|Sallon
55 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
3
Kati

Pallat,kati 3 te,super apartament me tre ambjente,all in te gjithe te perfshira,wifi,etj. prane qendres tregtare concord.etj.... 27/01/2021 08:46... Lexo detajet..

25 Euro Tirane,apatament,1+1+kondicioner,all in,25ero,kati 2te,prane qendres tregtare concord. Pallat,ambjent per dy persona,all in +wi-fi,kati 2te,25ero dita.

25 Euro

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio | Tirane (1.89 Km nga qendra)
1+1
Dhoma|Sallon
50 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
2
Kati

Pallat,ambjent per dy persona,all in +wi-fi,kati 2te,25ero dita.... 27/01/2021 08:46... Lexo detajet..

17 Euro Ambjent me kondicioner,i kompletuar me te gjitha,+ wifi+parkim.5 min.large bulevardit te Ri Pallat hyrje ne vete,e kompletuar me te gjtha,wifi,kondicioner,parkim,etj.5 min

17 Euro

Stacioni trenit/Rruga e Dibres | Tirane (2.09 Km nga qendra)
1+1
Dhoma|Sallon
37 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
1
Kati

Pallat hyrje ne vete,e kompletuar me te gjtha,wifi,kondicioner,parkim,etj.5 min large nga bulevardi i ri.... 27/01/2021 02:10... Lexo detajet..

19 Euro Tirane,ambjent e kompletuar dhe kondicioner,all in,te gjithe re perfshira,5 min large nga bulevardi Pallat hyrhe me vete ,te gjithe te perfshira,+wifi+parkim,etj.
1+1
Dhoma|Sallon
37 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
1
Kati

Pallat hyrhe me vete ,te gjithe te perfshira,+wifi+parkim,etj.... 26/01/2021 21:56... Lexo detajet..

20 Euro Apartament qera ditore Apartament qera ditore cmimi 20 euro . Vendndodhja rruga durresit afer hotel col

20 Euro

Rruga e Durresit/Zogu i zi | Tirane
1+1
Dhoma|Sallon
62 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
2
Kati

Apartament qera ditore cmimi 20 euro . vendndodhja rruga durresit afer hotel colosseu kontakt 0695125760... 26/01/2021 21:54... Lexo detajet..

18 Euro Jap dhom ditore ose mujore rruga durresit blloku ambasadave. Rruga Durresit blloku ambasadave jap 1+1 me qera e mobiluar me gjitha kushtet. 1

18 Euro

Rruga e Durresit/Zogu i zi | Tirane
2+1
Dhoma|Sallon
60 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
2
Kati

Rruga durresit blloku ambasadave jap 1+1 me qera e mobiluar me gjitha kushtet. 18 euro qeraja ditore. 0695125760... 26/01/2021 21:54... Lexo detajet..

23 Euro Ambjent me kondicioner Tirane.e kopletuar me te gjitha.+ wifi.prane qendres tregtare concord. Pallat i Ri.ambjent me kondicioner.allin.e kompletuar me te gjitha.+ wifi.Tirane

23 Euro

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio | Tirane (1.88 Km nga qendra)
1+1
Dhoma|Sallon
37 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
3
Kati

Pallat i ri.ambjent me kondicioner.allin.e kompletuar me te gjitha.+ wifi.tirane.prane qendres tregtare concord.... 26/01/2021 21:40... Lexo detajet..

23 Euro Tirane,ambjent me kondicioner i kompletuar me te gjitha +wifi prane qendres tregtare concord Te gjithe te perfshira,ambjent me kondicioner,etj.

23 Euro

Stacioni trenit/Rruga e Dibres | Tirane (1.88 Km nga qendra)
1+1
Dhoma|Sallon
37 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
2
Kati

Te gjithe te perfshira,ambjent me kondicioner,etj.... 26/01/2021 21:34... Lexo detajet..

45 Euro Suite AioAlbania trilo bibagni Jepet me qera ditore/javore apartamente ne nje nga zonat me te mira te Tiranes.

45 Euro

Rruga e Durresit/Zogu i zi | Tirane (0.93 Km nga qendra)
2+1
Dhoma|Sallon
110 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
6
Kati

Jepet me qera ditore/javore apartamente ne nje nga zonat me te mira te tiranes. ap. 2+1+2 banjo+ verande,kati i 6 dhe ap.1+1+bllk 37 euro/nata, jane te mobiluar ne menyre bashkekohore. per rezervim dhe informacione te metejshme kontaktoni ne nr e tel... 26/01/2021 19:01... Lexo detajet..

29 Euro πŸ”΄ Jepen Super dhoma hoteli triple room me qera tek 21 Dhjetori πŸ”΄ 29 euro Jepen dhoma hoteli me qera ditore triple room, ne nje nga zonat me te mira ne

29 Euro

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes | Tirane (1.09 Km nga qendra)
1+1
Dhoma|Sallon
45 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
1
Kati

Jepen dhoma hoteli me qera ditore triple room, ne nje nga zonat me te mira ne tirane tek 21 dhjetori rruga naim frashri prane bllokut te ambasadave. πŸ”‘dhomat jan te sapo investuara dhe te mobiluara ne menyre super moderne dhe shume cilesore. ... 26/01/2021 18:46... Lexo detajet..

20 Euro πŸ”΄ Jepen Super dhoma hoteli double room me qera tek 21 Dhjetori Jepen dhoma hoteli me qera ditore double room ne nje nga zonat me te mira ne t

20 Euro

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes | Tirane (1.09 Km nga qendra)
1+1
Dhoma|Sallon
30 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
1
Kati

Jepen dhoma hoteli me qera ditore double room ne nje nga zonat me te mira ne tirane tek 21 dhjetori rruga naim frashri prane bllokut te ambasadave. πŸ”‘dhomat jan te sapo investuara dhe te mobiluara ne menyre super moderne dhe shume cilesore. ... 26/01/2021 18:46... Lexo detajet..

25 Euro Jepen Super dhoma hoteli tween room me qera tek 21 Dhjetori Jepen dhoma hoteli me qera ditore tween room ne nje nga zonat me te mira ne t

25 Euro

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes | Tirane (1.09 Km nga qendra)
1+1
Dhoma|Sallon
40 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
1
Kati

... 26/01/2021 18:46... Lexo detajet..

25 Euro Dhome Hoteli 21 Dhjetori Dhome Dopio 25 euro nata me mengjesin e perfshire

25 Euro

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes | Tirane (1.09 Km nga qendra)
1+1
Dhoma|Sallon
35 m2
Siperfaqa
Bosh
Mobilimi
1
Kati

Dhome dopio 25 euro nata me mengjesin e perfshire... 26/01/2021 18:46... Lexo detajet..

25 Euro πŸ”΄ Jepet Super dhome hoteli me qera ditore double room Jepet dhome hoteli me qera ditore double room ne nje nga zonat me te mira ne t

25 Euro

21 Dhjetori/Rruga e Kavajes | Tirane
1+1
Dhoma|Sallon
40 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
3
Kati

Jepet dhome hoteli me qera ditore double room ne nje nga zonat me te mira ne tirane tek 21 dhjetori rruga frederik shiroka. πŸ”‘dhoma eshte e sapo investuar dhe te mobiluara ne menyre super moderne dhe shume cilesore. πŸ“ndodhet 2.3 km nga sh... 26/01/2021 18:46... Lexo detajet..

23 Euro ambjent i kompletuar me te gjitha+ wifi,kati trete.orane qendres tregtare concord. ambjent me kondicioner i mire kompletuar me te gjitha+ wifi.all in.prane qendres

23 Euro

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio | Tirane (1.88 Km nga qendra)
1+1
Dhoma|Sallon
40 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
3
Kati

Ambjent me kondicioner i mire kompletuar me te gjitha+ wifi.all in.prane qendres tregtare concord.... 26/01/2021 18:25... Lexo detajet..

21 Euro Tirane.Garzonjer me kondicioner,Kati 2te, all in,te gjitha te perfshira ne qendres tregtare concord Pallat,Tirane.

21 Euro

Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio | Tirane (1.88 Km nga qendra)
1+1
Dhoma|Sallon
27 m2
Siperfaqa
E Mobiluar
Mobilimi
2
Kati

Pallat,tirane.... 26/01/2021 18:22... Lexo detajet..

A keni ndonje gje per te shitur?

Shisni online falas. Eshte me e lehte se sa mendoni!
Publiko Njoftim