Hapen 30 Vende Tre Reja Pune Tirane

Kompania airlife sh.a hap fushaten per vende te reja pune.
Kerkohen agjent shitjesh ne terren ne kuader te shendetit . Te jene serioz dhe puntore. Pag baz plus% . Mjafton te zoteroni nje makin te vogel.

Afati i fundit i aplikimit: 01/04/2019 14:08

Njoftime te Ngjashme