Punesim I Menjehershem Part Time Tirane

Call-it ofron vende pune per 50 operator/e per personat te cilet jane njohes te gjuhes italiane.

Ju sigurojme fleksibilitet ne orare si dhe korrektese ne pagese.
(Page baze+kontrata 25Euro+bonuse 20Euro)

Adresa: Rruga Elbasanit, perballe 7 xhuxhave, (ne krahe te Deges se Thesarit), Tirane
Cel/WhatsApp: +355/
E-mail: callitshpk@gmail.com

Ju mirepresim!


Afati i fundit i aplikimit: 31/09/2019 14:20

Njoftime te Ngjashme