Operatore Call Center Tirane

Kerkon nje vend pune i cili te kenaq xhepin? 💰

Nese PO, ke gjetur vendin e duhur!

Cfare kerkojme:
• Aftesi shume te mira komunikimi ne gjuhen anglisht/italisht
• Aftesi per te mesuar dhe per t’u pershtatur;
• Te jete ne gjendje per te punuar ne grup;
• I gatshem per te punuar me kohe te plote;
• Pervoja te meparshme ne telemarketing perbejne avantazh.
Cfare Ofrojme:
• Mjedis te kendshem pune: zyre komode dhe ambjent rinor;
• Pagese shume te kenaqshme: page fikse e nje niveli te larte + bonus sipas performances;
• Mbeshtetje profesionale nga koleget dhe eproret;
• Program per permiresimin e vazhdueshem te njohurive profesionale;
• Mundesi rritjeje profesionale;

Per te aplikuar na kontakto ne numrin e telefonit ose dergo CV tende ne premiumservicetr@gmail.com
Afati i fundit i aplikimit: 05/06/2019 18:57

Njoftime te Ngjashme