Tirane, Future Home Real Estate Ofron Vend Pune Agjent Imobiliar Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 02/06/2020 10:50

Tirana, Future Home Real Estate Offers Jobs Real Estate Agent

Still not working
He speaks well and possesses high confidence
Will you leave the sedentary office jobs
This is your opportunity! Not everyone!
We are Hiring !!

Submit your CV:
Email: info@futurehome.al
Tel: +35548338266
Apply: http: futurehome.al apply
Future Home Real Estate, Albania's largest real estate brokerage company seeks to expand its staff with colleagues who love the job and like the new challenges.

Qualifications and Skills:
• Have completed higher education.
• Know foreign languages.
• Know how to use basic computer programs.
• Candidates must be over 23 years of age.
• Energetic and ambitious.
• Good communication and presentation skills


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Konsulent
Arsimi Bachelor
Mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Astiri/Unaza e re/Teodor Keko
Adresa Rruga Teodor Keko, Tirana, Albania
Lexime 910

Ende i pa pune?
Flet mire dhe zoteron konfidence te larte?
Do te largohesh nga punet sedentare te zyrave monotone?
Kjo eshte mundesia Jote! Jo e te gjitheve!
We are Hiring!!

Dergo CV tende:
Email: info@futurehome.al
Tel: +
Aplikoni : http://futurehome.al/apply
Future Home Real Estate,Kompania me e madhe Shqiptare e Ndermjetesimit Te Pasurive Te Paluajtshme kerkon te zgjeroje stafin e saj me kolege qe e duan punen dhe pelqejne sfidat e reja.

Kualifikimet dhe Aftesite:
• Te kete perfunduar arsimin e larte.
• Te dije gjuhe te huaj.
• Te dije te perdore programet baze te kompjuterit.
• Mosha e kandidateve preferohet te jete mbi 23 vjec.
• Energjik/e dhe ambicioz/e.
• Aftesi te mira komunikimi dhe prezantimi