KENI EKSPERIENCE SI KAMARIERE\BANAKIERE? BASHKOHUNI STAFIT TE VIP PALACE ABU DHABI!!! Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 06/04/2020 12:18

1,500 Dollar

DO YOU HAVE EXPERIENCE AS A CAMERAIRE \ BANAKIERE JOIN VIP PALACE STAFF ABU DHABI !!!

Algher Services opens F&B vacancies at Vip Palace Abu Dhabi for Waitress (F) and Bartender (F)


The company offers:

- Monthly salary $ 1400 $ -1800 $ + Day trip ($ 70) for moving to other countries
- Minimum 1 year employment contract
- Accommodation & Food & Transport & Health Insurance
- Travel tickets
- 30 days annual leave


Conditions required:

- Working experience and good knowledge of F&B
- Good knowledge of English and fluency in communication
- Have a regular appearance


For more information contact us at no
or
On our instagram page: alxherservices


For application send your CV to: info@alxher.com


WELCOME!


Pagesa 1,500 Dollar
Pozicioni Kamariere & Banakiere
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, Tirana, Albania
Lexime 820

Alxher Services hap vendet vakante per F&B ne Vip Palace Abu Dhabi per Kamariere (F) dhe Banakiere (F)


Kompania ofron :

- Rroge mujore 1400$-1800$ + Dita ditore (70$) per levizje ne shtete te tjera
- Kontrate pune minimalisht 1-vjecare
- Akomodim & Ushqim & Transport & Siguracione Shendetesore
- Biletat e udhetimit
- Leje vjetore 30 ditevite


Kushtet qe kerkohen:

- Eksperience pune dhe njohje e mire e F&B
- Njohje e mire e gjuhes angleze dhe rrjedhshmeri ne komunikim
- Te kene pamje te rregullt


Per me shume informacion na kontaktoni ne nr e dhene
ose
Ne faqen tone te instagramit : alxherservices


Per aplikim dergoni CV tuaj ne : info@alxher.com


JU MIREPRESIM!
Afati i fundit i aplikimit: 15/04/2020 12:07