Puntore Piruni Tirane

Kerkojme puntore (mashkull) te dije dhe te kete eksperience me PIRUNIN( mjet ulje ngrites )per sistemimin e magazines.
Orari i punes 8 - 17 e diela pushim. Paga e kenaqshme


Adresa: rruga Marie Kraja(ish nderrmarrja e llullave) Porcelan, Tirane


Afati i fundit i aplikimit: 31/12/2019 17:47

Njoftime te Ngjashme