1+1 me planimetri super , i sapo Rikontruktuar + PARKIM ( Oxhaku- Porcelan) Tirane

Shtepi ne Shitje Data: 25/02/2020 22:11

43,500 Euro

  • 1+1 me planimetri super , i sapo Rikontruktuar + PARKIM ( Oxhaku- Porcelan)
  • 1+1 me planimetri super , i sapo Rikontruktuar + PARKIM ( Oxhaku- Porcelan)
  • 1+1 me planimetri super , i sapo Rikontruktuar + PARKIM ( Oxhaku- Porcelan)
  • 1+1 me planimetri super , i sapo Rikontruktuar + PARKIM ( Oxhaku- Porcelan)
  • 1+1 me planimetri super , i sapo Rikontruktuar + PARKIM ( Oxhaku- Porcelan)
  • 1+1 me planimetri super , i sapo Rikontruktuar + PARKIM ( Oxhaku- Porcelan)
  • 1+1 me planimetri super , i sapo Rikontruktuar + PARKIM ( Oxhaku- Porcelan)

1 + 1 with super plan, newly Reconstructed + PARKING (Chimney-Porcelain)

SOLD APART. 1 + 1 + balcony - newly INVESTED, FLOOR 3, + 100% PARKING Below the Palace | SOUTH WEST Orientation (all day Sun) At Jura Mosque in Chimney, Or Porcelain, Very Good Price, Family Neighborhood, Green, Parks, Very Car-accessible and Parking, Exits Very Centered (10 min), Sold At Family Price for Area

Q1527

Partition data:
- 1 bedroom
- 1 living room + 1 kitchen
- 1 toilet
- 1 corridor

- Net SIP: 55 m2 (internal)
- Surface marked on the Certificate: 45 m2 (Not mentioned at the beginning less for tax saving reasons)
- FLOOR: 3
- FLOOR FLOORS: 5
- Existing Palace with quality brick

Characteristics:
- I Just Reconstructed
- New tiles
- * UNABLE TO MONEY *

- The area offers 100% PARKING below the building
- High natural light all the time in the sun (from 10am to noon)
- Orientation: South and West (Fantastic)
- PERFECT PLANIMETER very regular

- Quiet neighborhood with family residents
- Trutin green neighborhoods and wide streets

-Connected environments in the neighborhood (Gardens, gardens)

- New Wooden Doors
- Grila
- Painting + plastering New sets
- New Armored Door
- New quality sanitary ware, New toilet with tiles

- New electrical wiring (extra plugs made throughout the apartment)
- New Hydraulic Fittings
- WATER DEPOSITS ONLY + personal pumps


Price: 46 000 euro reduced price goes 43500 euro

Tel or Whatsapp: 069223849941 415

11 23 2019


Pagesa 43,500 Euro
Dhoma | Kuzhine 1+1 ose Garsoniere     Mobilimi Bosh
Siperfaqa 55.00
Kati 3
Qyteti - Zona Tirane - Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio
Adresa Rruga Belul Hatibi, Tirana, Albania
Lexime 50222

SHITET Apart. 1+1+ ballkon - i sapo INVESTUAR , KATI 3 , +PARKIM 100 % Poshte Pallatit| Orientim JUG PERENDIM (tere diten Diell) | Tek Xhamia Xhura tek Oxhaku, Ose Porcelan, Cmim shume i mire, Lagje familjare, me gjelberim, parqe, shume e aksesueshme me makin dhe parkime, del shume shpejt ne qender( 10 min) , Shitet ne Cmim Famtaarik per zonen

Q1527

Te dhenat e ndarjes:
- 1 dhom gjumi
- 1 sallon + 1 kuzhine
- 1 tualet
- 1 korridor

- SIP neto : 55 m2 ( e brendshme)
- Siperfaqe e shenuar ne Certifikate: 45 m2 ( Eshte shenuar qe ne fillim me pak per arsye kursim taksash)
- KATI: 3
- KATET E PALLATIT: 5
- Pallat Ekzistues me tulle cilesor

Karakteristika:
- I Sapo rikonstuktuar
- PLLAKA te reja
- * I PABANUAR ME PARE *

- Zona ofron PARKIM 100% poshte pallatit
- Ndricim natyral te larte gjate gjithe kohes me diell ( nga ora 10 deri vonw mbasdite)
- Orientimi: Jug dhe perendim ( Fantastik )
- PLANIMETRI PERFEKTE shum e rregullt

- Lagje e qete , me banore familjare
- Lagje me gjelberim trutuare dhe rruge te gjera

-Ambiente te perrbashketa ne lagje ( Kopesht , lulishte )

- Dyer Druri te reja
- Grila
- Lyerje + suvatime Komplet e reja
- Dere e Blinduar e re
- Sanitare shume cilesore te reja , Tualet i ri me pllaka

- Instalime Elektrike te reja ( te bera extra priza ne gjithe apartamentin)
- Intalime Hidraulike te reja
- DEPOSZITE UJI ME VETE + pompe personale


Cmimi: 46 000 euro ulet cmimi shkon 43500 euro

Tel ose Whatsapp:41415

23/11/2019