* okazion: Rast ivestimi 3+1+2 WC+ 3 BALLK ( Ose 2 apart 1+1 gati te ndara) * BLLOK - Perball SPAR * Tirane

Shtepi ne Shitje Data: 22/11/2019 00:06

* accessibility: 3 + 1 + 2 WC + 3 BALLK Case (Or 2 apart 1 + 1 Ready Separated) * BLOCK - PER SPAR *

CASE OKAZION, SELL 2 APARTMENTS 1 + 1 DIVISION (1 + 1 + 2 balconies + Warehouse and 1 + 1 + kitchen + balcony), or 1 apartment 3 + 1 + 2 wc + 3 balconies, BLOCK HEART, SPAR , the building is existing, and its construction was completed in 2005, 6th floor, the location is perfect, overlooking the main road, East West, No Elevator, Wooden Flooring, --- DEALE INVESTMENT OPPORTUNITY, BOTH APARTMENTS MAY RENT MINIMUM 300 EURO, OR SELL VEC AND VEC, IN LARGEST 65000- 70000 EURO LOTS.
* Both apartments are separated by a clock, and the terrace is usable, the layout is very regular!

Q1401

Partition data:

- 2 bedrooms
- 2 salons
- 2 toilets
- 1 corridor
- 3 balconies
- 1 KITCHEN
- + 2 SMALL DEPOSITS

- MORTGAGE

- TOTAL SIP: 127 m2
- Net SIP: 114 m2
- FLOOR: 6
- FLOOR FLOORS: 6
- Existing Palace (construction started in 1990, and completed in 2005)
- Year of construction: 2005
- ELEVATOR: NO

Characteristics:

- WOOD FLOORING
- CONDITIONER
- VIEW FROM THE MAIN ROAD
- High natural light all the time (SUN EVERY TIME)
- Orientation: EASTERN WEST
- Very regular layout
- Quiet neighborhood with family upper class residents
** THERE ARE ONLY 2 CHILDREN ON THE FLOOR, AND MANY LIVING ABROAD
- Very safe neighborhood (surveilled with camera)

- Facilities close to ALL (BLOCK HEAD, URBAN, LAKE CENTER ETC.)

Price: 115,000 EUR (UNKNOWN)

(POSITION PRICE REDUCED TO 1000 EURO M2 NET *, UNDER THE LARGEST SPAR SALE AT 2500 EURO M2)

Tel or Whatsapp: 069223849936076

16 10 2019


Pagesa 115,000 Euro
Dhoma | Kuzhine 3+1     Mobilimi Pjeserisht
Siperfaqa 127.00
Kati 6
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Rruga Vaso Pasha, Tirana, Albania
Lexime 41410

RAST OKAZION, SHITEN 2 APARTAMENTE 1+1 TE NDARA ( 1+1+ 2 BALLKONE+Depo dhe 1+1 + kuzhine + ballkon ) , ose 1 apartament 3+1+2 wc+ 3 ballkone, ne ZEMER TE BLLOKUT, TEK SPAR Perballe , pallati eshte ekzistues, dhe ka perfunduar ndertimi I tin vitin 2005, kati 6 , vendodhja eshte perfekte, me pamje nga rruga kruyesore, Lindje Perendim, Nuk ka Ashensor, me Parket Druri, --- MUNDESI I DEALE INVESTIMI, PASI TE DYJA APARTAMENTET MUDN TE JEPEN ME QERA MINIMALISHT 300 EURO, OSE TE RISHITEN VEC E VEC, NE VELERE ME TE MADHE 65000- 70000 EURO SECILA.
* Te dyja apartamentet jane te ndara me Sahat me vete, dhe taraca eshte e shfrytezueshme, planimetria eshte shume e regullt!

Q1401

Te dhenat e ndarjes:

- 2 dhoma gjumi
- 2 sallon
- 2 tualete
- 1 korridor
- 3 BALLKONE
- 1 KUZHINE
- + 2 DEPO TE VOGLA

- ME HIPOTEKE

- SIP TOTALE: 127 m2
- SIP neto: 114 m2
- KATI: 6
- KATET E PALLATIT: 6
- Pallat Ekzistues ( ka nisur ndertimi ne vitin 1990, dhe ka perfunduar ne vitin 2005 )
- Viti I ndertimit: 2005
- ASHENSOR: JO

Karakteristika:

- PARKET DRURI
- KONDICIONER
- Pamje NGA RRUGA KRYESORE
- Ndricim natyral te larte gjate gjithe kohes ( ME DIELL GJITHE KOHES)
- Orientimi: LINDJE PERENDIM
- Planimetri shume e rregullt
- Lagje e qete , me banore familjare/ Te shtreses se larte
** JANE VETEM 2 FAMIJE NE KAT, DHE SHUMICA JETOJNE JASHTE SHTETIT
- Lagje shume e sigurte ( e survejuar me kamera )

- Facilietet afer TE GJITHA ( NE ZEMER TE BLLOKUT, URBANE, QENDRA LIQENI ETJ.)

Cmimi: 115,000 EURO (I PADISKUTUESHEM)

( CMIM OKAZION PASI I BIE ME 1000 EURO M2 NETO* , NDEKOHE TEK SPAR PERBALLE JANE SHITUR ME 2500 EURO M2)

Tel ose Whatsapp:36076

16/10/2019