Shitet Super Apartament 1+1 (ASTIR) i Ri dhe i Investuar | Arreduar me Shije dhe Cilesi Tirane

Shtepi ne Shitje Data: 19/01/2020 05:30

Sell Super Apartment 1 + 1 (ASTIR) New & Invest | Tastefully furnished and quality

Sell Super Apartment 1 + 1 (ASTIR) New & Invest | Flavored and Quality Furnished | House of 2015 Elevator with Chip and Standard Buildings - Garage | Acoustic Insulation, Thermal Insulation and Waterproofing | Regular layout | Skyscraper + Plastic Paint | Insulated Tarrace | Super Views | Toilet with Quality Sanitary | All Functional Installations

Q1622

Partition data:

- 1 bedroom
- 1 living room + 1 kitchen
- 1 toilet
- 1 corridor
- 1 balcony

- TOTAL SIP: 70m2
- SIP GROSS: 60 m2
- FLOOR: 9
- FLOOR FLOORS: 9
- New palace
- Year of construction: 2015
- ELEVATOR: yes

Characteristics:

- SUPER APARTMENT Quality Furniture
- EVERYTHING NEW & DONE AS YOURSELF
- MOBILE SALE
- MANY QUALITY PALACE
- WITH CAPOD
- There is a garage downstairs
- The area offers PARKING
- Elevator with chip
- CONDITIONER
- High natural light all the time
- Orientation: SOUTH EAST
- Balcony with You
- Acoustic insulation (double glazed windows)
- Thermal insulation
- Quiet neighborhood with family residents
- Very safe neighborhood
- Surveyed with palace cameras
- Alarm system
- New angle
- New wood doors
- Armored Door
- HD PLAZEM TV
- Furnace
- Aspirator
- New High quality Sanitary Toilet + Washing Machine & Dryer + Natural Air Conditioning
- THERE IS ALSO SPECIALLY INSULATED TARRAC


- Quality Electrical Installations
- Quality Hydraulic Installations

- Facilities near
- Access to Public Transport (line: TIRANA RE, YZBERISH)

Price: 62.000 Euro

Tel or Whatsapp: 068478004333334

01 15 2020


Pagesa 62,000 Euro
Dhoma | Kuzhine 1+1 ose Garsoniere     Mobilimi E Mobiluar
Siperfaqa 70.00
Kati 9
Qyteti - Zona Tirane - Astiri/Unaza e re/Teodor Keko
Adresa Rruga Dhaskal Todri, Tirana, Albania
Lexime 33682

Shitet Super Apartament 1+1 (ASTIR) i Ri dhe i Investuar | Arreduar me Shije dhe Cilesi | Pallat i 2015 / Ashensor me Cip dhe Ndertime me Standarte - Garazhd | Izolim Akustik, Termoizolim dhe Hidroizolim | Planimetri e Rregullt | Mure te Patinuara + Boje Plastike | Tarrace e Izoluar | Super Pamje | Tualet me Hidrosanitare Cilesore | Te Gjitha Instalimet Funksionale

Q1622

Te dhenat e ndarjes:

- 1 dhoma gjumi
- 1 sallon + 1 kuzhine
- 1 tualet
- 1 korridor
- 1 ballkon

- SIP TOTALE: 70m2
- SIP BRUTO: 60 m2
- KATI: 9
- KATET E PALLATIT: 9
- Pallat i ri
- Viti I ndertimit: 2015
- ASHENSOR: po

Karakteristika:

- SUPER APARTAMENT Mobilim Cilesor
- CDO GJE E RE & E BERE SI PER VETE
- SHITET I MOBILUAR
- PALLATI SHUME CILESORE
- ME KAPOD
- Ka garazhde poshte
- Zona ofron PARKIM
- Ashensor me cip
- KONDICIONER
- Ndricim natyral te larte gjate gjithe kohes
- Orientimi: JUG LINDJE
- Ballkoni me Tende
- Izolim akustik (dritare dopio xham )
- Termoizolim
- Lagje e qete , me banore familjar
- Lagje shume e sigurte
- Survejuar me kamera pallati
- Sistem alarmi
- Kend i ri
- Dyer druri te reja
- Dere e Blinduar
- Televizor HD PLAZEM
- Furre
- Aspirator
- Tualeti me Sanitare shume cilesore te reja + lavatrice & tharse rrobesh + Ajerosje Natyrale
- GJITHASHTU KA DHE TARRAC SHUME SPECIALE TE IZOLUAR


- Instalime Elektrike Cilesore
- Intalime Hidraulike cilesore

- Facilietet afer
- Akses me Transport publik ( linja : TIRANA RE , YZBERISHT )

Cmimi: 62.000 Euro

Tel ose Whatsapp:33334

15/01/2020